Pytky Ranch - Syöte

Pytky Ranch sijaitsee omassa rauhassa Pytkyharjun luonnon ympäröimänä, Naamankajärven rannalla Pudasjärvellä. Matkailukohde on aivan Syötteen matkailukeskuksen tuntumassa, ja siitä on suora pääsy Syötteen retkeily- ja pyöräilyreiteille ja hiihtoladuille.

Tutustu myös Syötteen muihin palveluihin ja Löydä itsesi kiireen pohjoispuolelta. 

Syötteeltä löydät elämykselliset majoitukset, tunturin herkut sekä aktiiviteetit hetkiin, missä kiire ei kosketa sinua vaan elämän tärkeimmät asiat ovat tässä ja nyt.

Pytky Ranchin palvelut lumiseen aikaan

PYTKYN IGLU

Upea elämys iglussa, josta näkymät suoraan luontoon ja taivaalle. 

Varaa: Syötteen Keskusvaraamo


PYTKYN SAUNA

Koe ihanat löylyt perinteisessä puulämmitteisessä tynnyrisaunassa. 

Varaa: Syötteen Keskusvaraamo

KAHVILAT

Pytky Cafe
 Ahmatupa
 Kerkkä Cafe & Lunch

(Syötteen Luontokeskus)


PYTKYRANCH REINDEER SERVICES
Poroelämää Pytky Ranchilla
ja Iso-Syötteellä.


Tunnelmalliset KAHVILAT

"Cozy cafes in the middle of the Finnish forest"

Pytky Cafe (Pytky Ranch, Syötekyläntie 382)
Pytky Cafen lämmössä voit virkistäytyä tuoreiden munkkien siivittämän hiihtoretken, kelkkailun, pyöräilyn tai lenkkeilyn lomassa. Pytkyn munkki on se "maailman paras". Tuore, sopivan kokoinen ja maistuu vaan niin herkulliselta!

Sympaattiset poromme toivottavat tervetulleiksi niin lapsiperheet kuin eläinrakkaat kulkijat. Tunnelmallinen kahvila on talvisesonkina auki päivittäin, muuna aikana TILAUKSESTA RYHMILLE JA KOKOUSVÄELLE. 

Kerkkä Cafe & Lunch (Syötteen Luontokeskus, Erätie 1)
Upea kahvila Kerkkä sijaitsee Syötteen Luontokeskuksen yhteydessä, samassa hirsisessä rakennuksessa. Meillä leivotaan joka aamu! Tiskiltä tuoreet munkit, voisilmäpullat, makeaa piirakkaa ja poro- sienipiirakkaa. Lounaalla herkullisia keittoja ja laatikkoruokia. Kerkässä retkeilijän on hyvä leputella jalkoja, nauttia rauhallisesta tunnelmasta ja hyvästä ruoasta. Tulevana talvena leivomme herkulliset munkit myös Ahmatuvalle.

Kahvila mukailee Luontokeskuksen aukioloaikoja. Olemme auki lähes ympäri vuoden, poislukien toukokuu ja marraskuu. 


Ahmatupa (Kansallispuiston erämaa)
Ahmatuvan legendaarinen kanttiinikahvila kutsuu joka vuosi ison joukon hiihtäjiä tai pyöräilijöitä munkille & kaffeelle tiettömien teiden taakse. Kahvilassa ei ole sähköjä, joten "pöönävelli" keitetään perinteisesti kahvipannulla ja sekaan reilusti kahvijauhoja. Elämys jo sinänsä! Ahmatupa on auki joulun aikaan ja kevätsesongilla. Seuraa ilmoittelua aukioloajoista Ahmatuvan  facebookista

PYTKYN IGLU

Pytkyn Iglu tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen Iso-Syötteen lähettyvillä  lasi-iglussa majoittuen ja järvimaisemista suoraan sängystä nauttien.

Kahden hengen AuroraHutin varusteluina on muhkea parisänky, pöytätaso, minikeittiö, wifi ja kemiallinen wc. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan, ja se toimitetaan sovittuna ajankohtana suoraan ovellesi.  

PYTKYN SAUNA

Tunnelmallinen tynnyrisauna palvelee Pytky Ranchillä, upealla tontilla Iso-Syötteen lähettyvillä.

Tämä perinteinen puusauna takaa ihanan kipakat löylyt max neljälle ihmiselle.Sauna on vuokrattavana yksityiskäyttöön tai yhdistettynä johonkin ekologiseen majoitusvaihtoehtoomme.

Hintaan sisältyy mahdollisuus käydä avannossa.

PYTKY´S reindeer services

Suloiset poromme ovat tavattavissa lumiseen aikaan Pytky Ranchilla ja Iso-Syötteellä, lasten lumimaassa.

Halutessasi voit ostaa pienen jäkäläpussukan Pytky Cafesta ja antaa sitä turvallisesti aidan takaa näille ihanuuksille. Huomioithan, että poro on puolivilli eläin ja saattaa säikähtää tai kalistella sarvia. 

Osa poroistamme on joulupukin rekiporokoulutuksessa ja kunhan he saavat päättötodistuksen, niin järjestämme näillä härillä eripituisia rekiajeluja ja muuta oheisohjelmaa. 

Tulossa on myös paketteja eri sisällöillä. 

Miltäpä kuulostaa vaikka polttariporukalla poroajokortin suorittaminen? Varmaan tosi eksoottiselta!