Pytky Ranch -Syöte 

Pytky Ranch sijaitsee omassa rauhassa Pytkyharjun luonnon ympäröimänä, Naamankajärven rannalla Pudasjärvellä. Matkailukohde on aivan Syötteen matkailukeskuksen tuntumassa, ja siitä on suora pääsy Syötteen retkeily- ja pyöräilyreiteille. Pytky Ranchilta löytyy vuokrattavaksi SUP-lautoja, soutuveneitä ja polkupyöriä, ja sieltä löytyy yksityinen ranta majoittujille ja saunojille, sekä yleinen ranta, jossa on vuokrattavana kanootti- ja venepaikkoja. 

Lumettomana aikana Pytky Ranchilla voi majoittua kelluvassa Pytkyn Iglussa.  Majoituksen läheisyydessä toimii myös herkullisista munkeistaan tunnettu Pytky Cafe, joka on avoinna lähinnä viikonloppuisin. 

Tutustu myös Syötteen muihin palveluihin ja Löydä itsesi kiireen pohjoispuolelta.
Syötteeltä löydät elämykselliset majoitukset, tunturin herkut sekä aktiiviteetit hetkiin, missä kiire ei kosketa sinua vaan elämän tärkeimmät asiat ovat tässä ja nyt. 

Pytky Ranch lumettomaan aikaan

PYTKYN IGLU
Ainutlaatuinen elämys kelluvassa iglussa Naamankajärvellä.
Ihana elämys!

PYTKYN SAUNA
Perinteinen tynnyrisauna, josta voi pulahtaa järveen vilvoittelemaan.

PYTKY CAFE
Suosittu kahvila palvelee kesällä/syksyllä tilauksesta ryhmille ja kokousväelle.
"Munkki on ja pysyy" 

AKTIIVITEETIT
Pytky Ranchilta vuokravälineet liikkumiseen, ulkoilureiteille pääsee suoraan pihasta.


PYTKY CAFE

Kesällä Pytky Cafe on suorastaan lumoava paikka pihapiireineen ja vesistöineen. Pytkyn yleinen uimaranta on kaikille avoin hiekkapohjainen ranta Naamankajärven rannassa.

Kahvilan auki ollessa tarjolla isot jäätelötötteröt sekä suussa sulavat munkit.

Pytky Cafessa on myös anniskeluoikeudet.

Lumettomana aikana avoinna pääosin viikonloppuisin klo 11-17. Tarkemmat aukioloajat Facebookista.PYTKYN IGLU

Kesäisin veden päällä kelluvaan elämysmajoitukseen kuuluu pieni terassilaituri ja uimaportaat, josta pulahtaa kätevästi uimaan. Sähköperämoottorin käynnistämällä onnistuu myös seilaus järvellä.

Kahden hengen AuroraHutin varusteluina on muhkea parisänky, pöytätaso, minikeittiö, wifi ja kemiallinen wc. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan, ja se toimitetaan sovittuna ajankohtana suoraan ovellesi. Pytkyn Saunan lempeät löylyt kuuluvat hintaan ja saunan saa omatoimisesti lämmittää klo 19-22. Hanaveden käyttö juomavetenä ei ole suositeltavaa. Sen sijaan vesipulloja on tarjolla minijääkaapissa.


PYTKYN SAUNA

Tunnelmallinen tynnyrisauna palvelee Pytky Ranchillä. 

Tämä perinteinen puusauna takaa ihanan kipakat löylyt max neljälle ihmiselle. Löylyjen jälkeen voit pulahtaa järvessä yksityiseltä hiekkarannalta .

Sauna on vuokrattavissa yksityiskäyttöön tai yhdistettynä johonkin ekologiseen majoitusvaihtoehtoomme.

Varaa, tutustu ja ihastu.
AKTIVITEETIT

Vuokraamme kesäisin Sup-lautoja tunniksi tai pidemmäksi ajaksi. Suppailemaan pääsee suoraan Pytkyn yleiseltä uimarannalta, Pytky beachilta. 

Vuokrattavana myös soutuveneitä sekä sähköpyöriä.

Pytky Ranchin yhteydessä on myös yleinen uimaranta sekä vene-ja kanoottipaikkoja. 

Syötteen reitit, muut aktiviteetit ja palvelut 
Syötteen kansallispuisto, reitit ja kartat


Pytkyn Matkaparkki karavaanareille

Pytky Ranchin yhteydessä muutama paikka karavaanareille.  Pytky Ranch sijaitsee Naamankajärveen yltävällä upealla tontilla, jossa on yleinen uimaranta ja venevalkama. Yön hinta sisältää paikan sekä wc- tilojen käytön.