Pytky Ranch -Syöte 

Pytky Ranch sijaitsee omassa rauhassa Pytkyharjun luonnon ympäröimänä, Naamankajärven rannalla Pudasjärvellä. Matkailukohde on aivan Syötteen matkailukeskuksen tuntumassa, ja siitä on suora pääsy Syötteen retkeily- ja pyöräilyreiteille. Pytky Ranch upea hirsinen rakennus toimii sesonkina latukahvilana

 ( joulukuu - huhtikuu) ja muun ajan majoituskäytössä (toukokuu - marraskuu).

Ranchilta löytyy yksityinen ranta majoittujille ja saunojille, sekä yleinen ranta, jossa on vuokrattavana kanootti- ja venepaikkoja. 


Lumettomana aikana Pytky Ranchilla voi majoittua kelluvassa Pytkyn Iglussa.  Majoituksen läheisyydessä toimii myös herkullisista munkeistaan tunnettu Pytky Cafe, joka on avoinna sesonkina. 

Tutustu myös Syötteen muihin palveluihin ja Löydä itsesi kiireen pohjoispuolelta.
Syötteeltä löydät elämykselliset majoitukset, tunturin herkut sekä aktiiviteetit hetkiin, missä kiire ei kosketa sinua vaan elämän tärkeimmät asiat ovat tässä ja nyt. 

Pytky Ranch lumettomaan aikaan

PYTKYN IGLU
Ainutlaatuinen elämys kelluvassa iglussa Naamankajärvellä.
Ihana elämys!

Varaa: Syötteen Keskusvaraamo

PYTKYN SAUNA
Perinteinen tynnyrisauna, josta voi pulahtaa järveen vilvoittelemaan.

Varaa: Syötteen Keskusvaraamo

PYTKY CAFE/PYTKYN KÄMPPÄ
Suosittu kahvila muuntautuu sesongin ulkopuolella Pytkyn kämpäksi.  


PYTKYN KÄMPPÄ

UUTTA!
 Toukokuu - marraskuun vuokrattavissa majoituskäyttöön koko Pytkyn upea hirsinen rakennus.
Tutustu ja varaa!

airbnb.fi/h/pytkynkamppa
PYTKYN IGLU

Kesäisin veden päällä kelluvaan elämysmajoitukseen kuuluu pieni terassilaituri ja uimaportaat, josta pulahtaa kätevästi uimaan. Sähköperämoottorin käynnistämällä onnistuu myös seilaus järvellä.

Kahden hengen AuroraHutin varusteluina on muhkea parisänky, pöytätaso, minikeittiö, wifi ja kemiallinen wc. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan, ja se toimitetaan sovittuna ajankohtana suoraan ovellesi. Pytkyn Saunan lempeät löylyt kuuluvat hintaan ja saunan saa omatoimisesti lämmittää klo 19-22. Hanaveden käyttö juomavetenä ei ole suositeltavaa. Sen sijaan vesipulloja on tarjolla minijääkaapissa.


PYTKYN SAUNA

Tunnelmallinen tynnyrisauna palvelee Pytky Ranchillä. 

Tämä perinteinen puusauna takaa ihanan kipakat löylyt max neljälle ihmiselle. Löylyjen jälkeen voit pulahtaa järvessä yksityiseltä hiekkarannalta .

Sauna on vuokrattavissa yksityiskäyttöön tai yhdistettynä johonkin ekologiseen majoitusvaihtoehtoomme.

Varaa, tutustu ja ihastu.
AKTIVITEETIT

Vuokraamme kesäisin Sup-lautoja tunniksi tai pidemmäksi ajaksi. Suppailemaan pääsee suoraan Pytkyn yleiseltä uimarannalta, Pytky beachilta. 

Vuokrattavana myös soutuveneitä sekä sähköpyöriä.

Pytky Ranchin yhteydessä on myös yleinen uimaranta sekä vene-ja kanoottipaikkoja. 

Syötteen reitit, muut aktiviteetit ja palvelut 
Syötteen kansallispuisto, reitit ja kartat


Pytkyn Matkaparkki karavaanareille

Pytky Ranchin yhteydessä muutama paikka karavaanareille.  Pytky Ranch sijaitsee Naamankajärveen yltävällä upealla tontilla, jossa on yleinen uimaranta ja venevalkama. Yön hinta sisältää paikan sekä wc- tilojen käytön.